Tele2 internet aanvragen

Tele2Tele2 internet aanvragen is eenvoudig via deze website te regelen. De aanvraag duurt maximaal 5 minuten, het is snel geregeld dus! Om erachter te komen welke mogelijkheden je hebt is het verstandig om eerst te beginnen met een postcodecheck. De check bekijkt welke diensten Tele2 op de ingevoerde postcode / huisnummer kan leveren. Soms is er glasvezel mogelijk, maar lang niet altijd. Is er geen glasvezel mogelijkheid via Tele2, kies dan voor ADSL of VDSL. Ook met deze laatste twee kunnen er nog behoorlijke snelheden behaald worden.

Tele2 alles in 1 pakketten

De alles in 1 pakketten van Tele2 zijn tegenwoordig enorm in trek. Er is altijd wel een actie waarbij je de eerste paar maanden korting krijgt of een gratis mediabox krijgt bijvoorbeeld. Dat is overigens niet het enige voordeel wat u heeft als u kiest voor een alles in 1 pakket van Tele2. U bent bijna altijd goedkoper uit in vergelijking tot iemand die internet, televisie en telefonie bij 3 aparte leveranciers aanvraagt. Een alles in één pakket is dus gunstig voor uw portemonnee!

Tele2 light alles in 1

Het light pakket van Tele2 is het goedkoopste pakket. U kunt profiteren van een downloadsnelheid van 20 MB. Daarnaast krijgt u één HD ontvanger waarmee 14 zenders in HD kwaliteit te bekijken zijn. Ook krijgt u toegang tot programma gemist en de videotheek van Tele2.

Tele2 basis alles in 1

Het basispakket kost wat meer, maar u krijgt ook meer! De internetsnelheid is hoger, die ligt op maar liefst 50 MB. Daarnaast krijgt u een extra zender in HD kwaliteit doorgegeven. Net als met het Tele2 light pakket kunt u ook met dit pakket voordelig bellen.

Tele2 plus pakket alles in 1

Wilt u het maximale uit uw verbinding halen, kies dan voor het Tele2 plus pakket alles in 1. U krijgt 17 zenders in HD kwaliteit doorgegeven en ook met dit pakket kunt u profiteren van een hoge internetsnelheid. Deze ligt weer op 50 MB namelijk. Een prima snelheid om te kunnen internetten, Facebooken of te downloaden bijvoorbeeld.

Click Me