Ziggo internet aanvragen

ziggoZiggo internet aanvragen kost u minder dan 5 minuten. U kunt helemaal zelf bepalen voor welk pakket u kiest. Ziggo biedt momenteel drie verschillende pakketten. Elk pakket kent verschillende voordelen. Het verschil zit hem met name in de internetsnelheid. Hoe duurder het pakket, des te sneller de verbinding. De diensten van Ziggo lopen over het kabelnetwerk, een groot deel van Nederland zit hierop aangesloten. Na de fusie met UPC is het dekkingsgebied enorm vergroot. Wilt u weten of het mogelijk is voor u om Ziggo internet aan te vragen? Doe een postcodecheck en u ziet binnen één minuut of u Ziggo kunt aanvragen of niet!

Ziggo alles in 1 aanvragen

Ziggo heeft 3 pakketten waar u uit kunt kiezen. Het goedkoopste pakket is het Start pakket. Ziggo Start brengt 40 MB download in uw woning, uploaden kan met 4 MB. Daarnaast krijgt u toegang tot meer dan 60 verschillende TV zenders en kunt u voordelig bellen.

Ziggo complete aanvragen

Het complete pakket kost iets meer, maar daar krijgt u ook weer wat meer voor. Vooral de snellere internetverbinding is prettig. Downloaden doet u met maar liefst 10 MB. Ook de upload ligt op een gunstig niveau, op 12 MB namelijk. Verder kunt u oneindig genieten van televisie en kunt u voordelig bellen.

Ziggo max aanvragen

Het duurste pakket van Ziggo is het Ziggo max pakket. Downloaden doet u met maar liefst 200 MB. Ook de upload is niet mis, 20 MB. Met dit pakket kunt u dus razendsnel het internet over gaan! U krijgt toegang tot meer dan 115 zenders, ook op het gebied van televisie zijn er dus eindeloze mogelijkheden. Wilt u het Ziggo max pakket aanvragen, dan kan dat eenvoudig via deze pagina. Dit geldt overigens ook voor de overige alles in 1 pakketten van Ziggo.

Click Me