Internet vergelijken

Internet vergelijken is tegenwoordig kinderlijk eenvoudig. Er zijn verschillende vergelijkingssites actief waarop internetabonnementen en providers met elkaar vergeleken kunnen worden. Op dit moment bezoekt u ook een website waarop eenvoudig internet vergelijken plaats kan vinden. Met onze vergelijker ziet u binnen één minuut welke abonnementen er allemaal zijn en hoeveel ze per maand kosten.

Hoe werkt internet vergelijken?

Om een goede vergelijking te kunnen maken is het belangrijk om vooraf na te denken over uw wensen. Wilt u alleen internetpakketten met elkaar vergelijken, of kiest u liever voor internet en televisie? Een andere mogelijkheid is internet en telefonie of een alles in 1 pakket. Prijstechnisch zijn de alles in 1 pakketten het voordeligst, u heeft dan alle drie de diensten bij één provider. Zou u alle diensten los afsluiten bij verschillende providers, dan bent u bijna altijd duurder uit. Denk ook na over de maximale internetsnelheid. Wilt u een snelle internetverbinding of maakt de downloadsnelheid u helemaal niets uit? Als u een antwoord hebt op deze vragen kunt u gaan vergelijken. Vul eerst uw postcode en huisnummer in zodat providers die geen internet op uw adres kunnen leveren weg gefilterd worden.

Goedkoopste internetabonnement

Na het opgeven van uw postcode en huisnummer zal de vergelijker bekijken welke providers internet, telefonie en televisie op uw woonadres kunnen leveren. Het goedkoopste abonnement komt bovenaan te staan. Dit is een groot voordeel, zo ziet u in één oogopslag bij welke provider u het goedkoopst uit bent. Toch is het raadzaam om niet direct een abonnement bij de goedkoopste provider af te sluiten. Er bestaat namelijk ook nog zoiets als kwaliteit. Welk cijfer krijgt de provider voor service bijvoorbeeld? De consumentenbond doet regelmatig onderzoek naar de service en kwaliteit van providers. Raadpleeg de top 10 om na te gaan op welke plek de goedkoopste provider terug te vinden is.

Internet vergelijken en afsluiten

Heeft u een goedkope en betrouwbare internetprovider gevonden nadat u ging internet vergelijken? Klik dan op de button “meer info”, u wordt dan doorgestuurd naar de website van de betreffende provider. U zult op de website van de provider een aanvraagformulier vinden, zo kunt u de internet verbinding daadwerkelijk aanvragen. De verwerkingstijd van uw aanvraag verschilt per provider, maar doorgaans kan de verbinding binnen enkele weken worden opgeleverd. Wij hopen dat u een goede vergelijking kunt maken en dat u tevreden zult zijn met het abonnement dat u gaat afsluiten.

Click Me