KPN

KPNDe provider KPN is al bijna 100 jaar actief op de markt van telefonie. Voorheen heette het bedrijf PTT, het werd opgericht in 1928. Vanaf 1998 werd de naam KPN gebruikt. In eerste instantie leverde KPN alleen analoge telefonie over de koperlijn, maar inmiddels zijn de aangeboden diensten fors uitgebreid. KPN levert naast telefonie ook internet en televisie namelijk. Internet is er in verschillende soorten en maten, het begon jaren geleden met inbelverbindingen, dat werden ADSL verbindingen en tegenwoordig ligt de focus voornamelijk op glasvezel internet van KPN.

Alles in 1 van KPN

Als u op zoek gaat naar een nieuwe internetprovider is het belangrijk om te kijken naar de verschillende pakketten. KPN kan behoorlijk veel leveren, niet alleen internet, maar ook interactieve televisie en telefonie. Het is dan ook een echte alles in 1 provider! Als u alle diensten onder één dak wilt hebben is een alles 1 pakket noodzakelijk. KPN internet aanvragen is eenvoudig via deze website te realiseren.

KPN glasvezel

KPN glasvezel is steeds meer in opkomst. Steeds meer dorpen en plaatsen worden gereedgemaakt voor glasvezel. Overal waar de glasvezel kabel ligt kan glasvezel aangevraagd worden. Wat is nou het voordeel van deze verbindingstechniek? Het grootste voordeel is de stabiliteit. Storingen komen namelijk bijna nooit voor op glasvezel, veel minder in vergelijking tot ADSL of kabel. Maar dat is niet het enige voordeel. Een ander voordeel is het feit dat glasvezel synchroon werkt. Zowel de download en uploadsnelheid van glasvezel zijn hoog. Een 100 Mbit abonnement is niet alleen 100 Mbit op de download, maar ook op de upload. Dit in tegenstelling tot ADSL of kabel, waarbij de upload altijd achterblijft.

KPN interactieve TV

Wie wil er tegenwoordig niet interactieve TV? Pauzeren, opnemen en begin gemist, het is allemaal mogelijk bij KPN. Met KPN interactieve televisie kijkt u wanneer het u uitkomt. Iets te laat thuis voor het journaal of uw favoriete soap? Geen probleem, u kunt de uitzending gewoon bekijken via begin gemist van KPN.

Click Me