Online.nl

onlineOnline.nl werd opgericht in 1994, eerst onder een andere naam. Tegenwoordig heet het bedrijf Online.nl en worden er verschillende pakketten aangeboden, waaronder ook alles in 1 pakketten. Als u voor een alles in 1 abonnement van Online kiest kunt u profiteren van snel internet, goedkoop bellen en interactieve televisie. Al deze diensten zijn van hoge kwaliteit (aldus Online.nl). De televisie dienst is overigens niet alleen op de televisie beschikbaar, ook op andere apparaten kunt u televisie kijken. Denk bijvoorbeeld aan uw smartphone, tablet of laptop.

Postcodecheck Online.nl

Niet iedereen kan een alles in 1 pakket van Online krijgen. Alleen als uw postcode en huisnummer ondersteund worden is het mogelijk een abonnement aan te vragen. U kunt er vrij eenvoudig en snel achter komen of uw postcode ook ondersteund wordt. Doe hiervoor de zogenaamde postcodecheck en zie binnen één minuut welke mogelijkheden er zijn. Als uw postcode wordt ondersteund krijgt u na de postcodecheck direct te zien welke pakketten Online op dit moment aanbiedt. Zit daar een pakket bij dat u bevalt, dan kunt u direct een aanvraag indienen bij Online. De verbinding wordt vervolgens op korte termijn voor u opgeleverd.

Internetsnelheden van Online.nl

Online biedt verschillende pakketten met verschillende internetsnelheden. Voor mensen die alleen maar e-mails versturen en af en toe een webpagina openen is het instap abonnement voldoende. Dit abonnement kent een prima internetsnelheid. Uiteraard zijn er ook snellere pakketten, deze zijn uitermate geschikt voor mensen die downloaden of vanuit huis werken en snel internet nodig hebben. Bij elk pakket hoort een bepaalde prijs uiteraard, via deze pagina kunt u snel zien wat u krijgt voor welke maandprijs. Zo weet u precies waar u aan toe bent! Afhankelijk van uw wensen en budget kunt u een goede keus maken voor een passende internetverbinding via Online.nl

Veel TV zenders en voordelig bellen

Zoals u al heeft kunnen lezen is Online.nl meer dan alleen internet. Naast internet kunt u profiteren van een uitgebreid televisie pakket met zenders in hoge beeldkwaliteit. Deze zenders zijn niet alleen op uw televisie te bekijken, ook op uw smartphone en tablet kunt u televisie kijken. Erg handig als u met meerdere gezinsleden tegelijkertijd televisie wilt kijken. Naast de kwalitatieve tv zenders kunt u ook profiteren van voordelige telefonie. U belt tegen scherpe tarieven via de vaste telefoonlijn. Wie wil dat nou niet?

Click Me