Tele2

Tele2Het Zweedse Tele2 werd in 1993 opgericht en heeft inmiddels ook vele klanten in Nederland. In de 10 landen waarin Tele2 actief is zijn er zo’n 30 miljoen klanten. Tele2 biedt hoofdzakelijk twee alles in 1 pakketten aan. Het zogenaamde light pakket en het standaard pakket. Grootste verschil tussen de twee pakketten zijn het aantal zenders, het light pakket kent minder televisie zenders. Het meest gekozen pakket bij Tele2 is het standaard pakket.

Eerste 3 maanden korting

Tele2 werkt heel vaak met actietarieven. Vaak is er sprake van de eerste 3 maanden een lager tarief. Zo kan het zijn dat u de eerste 3 maanden slechts 10 euro aan abonnementskosten betaald bijvoorbeeld. Dit kan al snel tientallen euro’s opleveren. Wees u er wel van bewust dat de abonnementsprijs na 3 maanden omhoog gaat.

Eenvoudig overstappen naar Tele2

Bent u momenteel klant bij een andere provider? Wist u dat overstappen heel eenvoudig is? U kunt de overstap eenvoudig via onze website regelen. Het enige wat u moet doen is het abonnement van Tele2 uitkiezen dat bij u past. Daarna is het een kwestie van aanvragen. Kijkt u wel even naar de opzegtermijn van uw huidige provider? Dit is normaal gesproken één maand. Bent u echter korter dan een jaar klant, dan kan het zijn dat u de diensten niet direct kunt opzeggen. In dat geval is het verstandiger om te wachten met de overstap naar Tele2 en te wachten totdat uw contract bij de huidige provider afloopt.

Tele2 aanvragen

Wilt u Tele2 internet aanvragen? Dat kan eenvoudig via Goedkoop internet thuis, de website waar u zich nu op bevindt. Het aanvraagproces is eenvoudig. Na uw aanvraag zal Tele2 de verbinding z.s.m. voor u opleveren!

Click Me