Ziggo

ziggoDe provider Ziggo is sinds 2007 actief en heeft op dit moment meer dan 4 miljoen klanten. Vooral na de fusie met het voormalige UPC is het klantenbestand van Ziggo fors toegenomen. Miljoenen mensen maken gebruik van de diensten van Ziggo, die verder gaan dan alleen televisie. Ziggo is bekend van het aanbod qua televisie, maar tegenwoordig biedt de provider ook internet en telefonie aan. Het is dan ook een provider met een alles in 1 oplossing voor een betaalbare prijs. Er zijn verschillende pakketten waar u als consument uit kunt kiezen. Voor iedereen zit er wel een passend pakket bij.

Eerste 6 maanden korting

Ziggo staat erom bekend met hoge kortingen te werken. Het is dan ook zeer interessant om klant te worden bij deze provider. Regelmatig is er sprake van de eerste 6 maanden korting. Vaak betaalt u dan slechts 50% van de normale abonnementsprijs. Dit kan al snel enkele honderden euro’s opleveren. Als u momenteel nog geen klant bent bij Ziggo raden wij u aan de prijs van uw huidige provider te vergelijken met die van Ziggo. De kans is groot dat u een leuk bedrag kunt besparen!

Ziggo Alles in 1

Op zoek naar een provider die met een alles in 1 oplossing kan komen? In dat geval kan Ziggo veel voor u betekenen. De provider biedt namelijk internet, televisie en telefonie aan in de vorm van een alles in 1 pakket. Een keer aanvragen, één keer installeren, één rekening betalen en één aanspreekpunt als u vragen heeft of als er problemen zijn. Een alles in 1 pakket scheelt dan ook veel tijd en geld. Heeft u momenteel nog 3 losse diensten bij verschillende aanbieders, kijkt u dan eens naar de alles in 1 mogelijkheden. U zult ontdekken dat u een stuk voordeliger uit bent! Via deze pagina kunt u de verschillende alles 1 abonnementen van Ziggo bekijken, u ziet in één oogopslag hoeveel u per maand kwijt bent voor elk van de type abonnementen. Via deze pagina kunt u eenvoudig Ziggo internet aanvragen.

WIFI spots van Ziggo

Het maakt niet uit welk pakket u van Ziggo kiest, de toegang tot WIFI spots van Ziggo krijgt u er altijd bij! Wat zijn deze WIFI spots precies? Een groot deel van de Ziggo klanten heeft de WIFI spots mogelijkheid aanstaan in de router. Als er iemand in de beurt van een router komt maakt deze automatisch verbinding met het netwerk van Ziggo. Klanten kunnen dus op een groot aantal plaatsen in Nederland internetten via WIFI. Heel handig en ook nog eens kosteloos!

Click Me